Пятница, 10.05.2024
Кризис 2015...
Меню сайта
Главная » 2011 » Октябрь » 2 » Україна очима інших держав.
22:31
Україна очима інших держав.

Україна є одна з найбільших країн у Європі, з населенням 46 мільйонів чоловік, і служить життєво важливою точкою для транспортування природного газу з Росії. Країна була центром боротьби за вплив на пострадянському просторі. Український люд більш бажає приєднатися, у західних регіонах бажає зв'язків з Європою, а з Росією більш на сході і півдні прихильно ставляться до Москви.

У лютому 2010 року Віктор Янукович переміг з мінімальним відрівом проти прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на президентських виборах. Тимошенко була одним з героїв так званої помаранчевої революції. Пан Янукович був переможеним в прозахідній революції, яка вибухнула, коли протестувальники заявили, що його перемоги на президентських виборах 2004 року був заплямований шахрайством. Нові вибори були організовані і пан Янукович зазнав поразки після своїх суперників зображували його як Кремль лакея, який буде регулювати як у старому стилі радянського боса.

Янукович зробив повернення у 2010 році президентської виборчої кампанії, хоча, пообіцявши, що він був іншою людиною. Він сказав, що буде захищати політичні інтереси та свободи засобів масової інформації і гарантувати, що Україні буде мати теплі відносини і з Заходом і сусідньої Росії.

Але півтора року після вступу на посаду з клятвою продовжити тісні зв'язки з Росією, пан Янукович був нагляд широкий розгін прозахідної опозиції, дзеркальний вид тиску тактики його союзники в Кремлі. Прокурори призначаються Янукович провели безліч досліджень лідерів опозиції, включаючи колишнього прем'єр-міністра, пані Тимошенко, яка називається запити політичної полюванням на відьом.

24 червня, Тимошенко було пред'явлено звинувачення в зловживанні владою і перед судом за звинуваченням у Києві. Її звинуватили що вона працювала проти інтересів країни, підписавши угоду на купівлю природного газу з Росією при виконанні службових обов'язків у 2009 році за цінами, які говорять прокурори були роздуті, заряду її прихильників відхилити як політично вмотивовані.

З 5 серпня вона була заарештована залі суду в Києві за неповагу до суду, після того як вона відмовилася піднятися на суддю, заявивши, судовий процес був політичним, і вона була звинувачена в глузливий свідок, нинішній прем'єр-міністр Микола Азаров, за виступи російською мовою. Кілька тисяч її прихильників протестували її арешт на вулицях за межами залу суду.

Сполучені Штати і Європейський Союз, який провів на Україну як пост-радянської моделі для відносно чесних виборів і мирної передачі влади між політичними партіями, висловили зростаючу тривогу з приводу поведінки уряду Януковича.

Розгін уряду

Тимошенко неодноразово допитували прокурори, які сказали, що вони розглядали корупцію під час її перебування на посту прем'єр-міністра. Але поки вони зосереджені на звинувачення, які не викликали великий обурення громадськості: вони говорять, що вона порушила закон в 2009 році шляхом перекладу сотень мільйонів доларів з екологічних фондів для виплати пенсій. (Вона не звинувачували в крадіжці особисто будь-якого з грошей.)

Зіткнення між політиками відображає географічні розділити України. Янукович від російсько-говорящих східній частині країни, яка давно повернулася до Москви за допомогою. Тимошенко зображує себе як чемпіон Західної України, де українська мова домінує і люди хочуть більше зв'язків з Європою.

Багато хто з колег пані Тимошенко також зіткнулися з пильною увагою.

Просмотров: 641 | Добавил: professional | Теги: Янукович, Украина, Тимошенко, выборы | Рейтинг: 0.0/0
Погода
Статистика

Яндекс.Метрика

Анализ сайта

Тиц и pr сайта

Яндекс цитирования

© Кризис_2024
Бесплатный хостинг uCoz